Д-р Първанова: ГЕРБ се превърна в мръсни чорапи, които обществото изхвърли

Д-р Първанова: ГЕРБ се превърна в мръсни чорапи, които обществото изхвърли
31-05-2021г.
6
Гост-автор
В тази ситуация с Митко аз съм изключително горда с постъпката на хората. При една подобна ситуация в Щатите хората реагират по друг начин. А българите не отидоха да му изпотрошат витрините на заведението. Вместо това изхвърлят мръсни чорапи пред него, с което показват отношение към тази власт и към налаганите от нея порядки в обществото. Това заяви д-р Антония Първанова.
 

С две думи ще кажа, че ГЕРБ се превърна в едни мръсни чорапи, които обществото изхвърли, категорична бе Първанова по Нова телевизия, коментирайки скандалния случай с бития уличен търговец в Пловдив.

 

Тя коментира и пандемичната обстановка в страната: България достигна 7-о място в света по брой заболели на милион население и първо място по брой починали. Тази здравна криза показа какъв е здравния статус на населението, здравната организация, медицинската практика, а за права на пациентите изобщо да не говорим.


Очаквам от проверката, която здравния министър поиска в размките на следващите 30 дни отговори на всички въпроси. Очаквам да има и статистика за броя починали, защото има разминавания в данните. Трябва да се установи колко хора са били записани като ковид болни без да са имали К19 и колко души са починали от нещо друго, но са били записали от К19. Защо България изведнъж се превърна в страната с най-много загинали от ковид, коментира Първанова.

     Източник: frognews

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.