Cинчето на герберския кмет на Панагюрище се размазал с джипа си в двора на някаква къща и избягал

Cинчето на герберския кмет на Панагюрище се размазал с джипа си в двора на някаква къща и избягал
31-03-2021г.
10
Гост-автор
Вчера синчето на герберския кмет на Панагюрище се размазал с джипа си в двора на някаква къща и избягал.
Веднага избягал и тръгнали да го търсят.
Изобщо не са го светнали да се покрие докато отшуми действието на алкохола и наркотиците.
Днес се появил и казал, че катастрофирал заради лепена гума и избягал, щото бил в шок. АМа бил добричък. Даже се хвали, че не блъснал никого (то пък и да беше блъснал както го очаква затвор ...)
Също днес Държавния Департамент на САЩ пуснаха изявление, че България (т.е. управляващите, т.е. ЕДНОЛИЧНИЯ управляващ Борисов), има голям проблем с ненаказването на престъпността.
Това е втори жълт картон в рамките на седмици и то преди изборите, тактично посочващо, че Борисов се дъни с корупцията (а сега и липса на наказания ...)
Естествено, от ГЕРБ (и троловете им) излизат с позицията, че тва били лични мнения (на представители на Държавния департамент и Конгреса???)
Само дето, ако излезе Джен Псайкито и го каже от името на администрацията на Бай Джо, Бойко е политически труп. Може и истински.
Защото САЩ по принцип си затварят очите за престъпници на власт, докато им играят по свирката. Обаче ако почнат да се дънят прекалено, ако почнат да играят очеизвадни двойни игри, дотолкова, че почват да се появяват критики за подкрепата - тогава им режат политическите глави. И не само ...
Та, какво наказание очаква кметското синче, което не за пръв път има вземане-даване със закона, а е едва на 21 години ... и то на фона на критиките от най-големия ни приятел и съюзник, че не борим корупцията и не налагаме наказания ?
 
   Автор: Владимир Мицов, фб
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.