Човек свиква и с най-голямата свинщина.

Човек свиква и с най-голямата свинщина.
20-02-2021г.
11
Иван Бакалов

Автор: Иван Бакалов, ФБ

Човек свиква и с най-голямата свинщина. И с управлението на ГЕРБ.
 
Свикнахме и с епидемията. Само че е много измамно, защото вирусът си върви и взима жертви. А на нас просто ни писна да се пазим. Въпросът е, че е опасно да престанем да се пазим.
 
Роднина на село до Троян на 92 години и жена му на 88 го изкараха с 2-3 дни темпетартура и главоболие, доказано с ПиСиАр тест. Съседът срещу тях, по-млад с 15-20 години пенсионер, почина. Бил е по-здрав от тях. Не излизат от село, кой вятър е довял вируса, не се знае.
 
Коварен грип, едни го карат леко, а някои, като друг познат, по един месец в болница и още дишат с кислород вкъщи. Или умират на 50 години без други заболявания. Всякакви случаи има.
 
Онези, които не вярваха в началото и пишеха тук - лъжат за жертви, покажете ми поне един заразен - вече имат по някой познат починал. За 2020 България има рекордна смъртност, някои продължават да не вярват и цитират какво казал Шкумбата.
 
Сега се надига трета вълна, заразените минаха хиляда на ден. Да се надяваме да са по-малко от есента, когато надминаха 3-4 хиляди заразени и 200 починали на ден. И въобще, да се надяваме, че с всички тези мутации, вирусът вълна след вълна затихва. Цари всеобщо убеждение, че безпроблемният живот, без епидемии, е даденост. Дали?
 
Ентъртейнмънт медиите научиха хората да не приемат лоши новини - стига с тоя вирус, стига сте плашили и т. н. Ок, стига. Който иска да се пази.
Но другите не са му виновни, да пази тях, пък да се прави на безстрашен.
 

{BANNER_ID-3}

{BANNER_ID-4}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.