Честит празник, скрий ножа!

Честит празник, скрий ножа!
01-06-2022г.
89
Мартин Карбовски

На първи юни 2022-ра година в Парламента депутатите се сбиха, след като преди това поздравиха скъпите си гости - деца от Петрич им бяха публика.

Същият ден майка уби детето си с нож. Имала висше образование, не била търсила помощ от кметицата и прочие глупости. Бог да прости детенцето.

Откакто първи юни е ден на правата на детето у нас - децата избягват да се раждат наоколо.

Цялата несъстоятелност и фалш на либералната борба за права на децата се изразява в простия парадокс - правото жените на аборт в свят, където правото на детето се празнува най-шумно.

Десетки хиляди деца, родени и неродени отиват в канала, вие си празнувайте.

Право на живот, право на образование, право на двама родители, право на детска болница, право на защита от реклами, тв и и електроника - всичко това не са права на децата.

Те имат право да консумират, а детството им да умре между двата екрана на бейбиченъл и електронните порно игри.

Лицемерието на “либералния” свят на възрастните спрямо децата достига кресчендо.

Децата няма да разберат днес как ги лъжете с фунийка палмово масло, наречено сладолед или им купувате поредния пластмасов замърсител на природата, в която точно нашите деца ще растат. Това дори можеше да прилича на празник.

Но в Парламента и на село не може да ги излъжете.

Там държат нож, който дори не крият от децата. Децата растат във фалш, скъпите ви фойерверки по повод първи юни осветяват тъжното и дезорганизирано, и самотно детство на днешното детенце.

Поне скрийте ножа.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.