ЧЕКМЕДЖЕТО ПЛАЩА

ЧЕКМЕДЖЕТО ПЛАЩА
09-09-2021г.
62
Гост-автор
Имам ресторант. Дори - два. Никога не съм му членувала на този Али...какъвтотамбеше и никога не съм се чувствала представлявана и защитавана от него и подобните му организации. Просто се борим насаме с тази франкенщайнска администрация, която ни подлага на ежедневен рекет и с ковида, който ни държа почти година затворени.
Вчера гледам как, поведенитe от този Али....кактотам му беше името, изгонват от протеста си народните представители от ИТН и ИБНИ, защото не били желани и нямало какво да си говорим с тях.
И си спомням , когато този Али----какъвтотамбеше , се снимаше любовно с мутрата борисов и във всяко тяхно изражение личеше една ...интимност.
Та минавам от тук камо за да кажа, че този Али....какъвтотамбеше не ме представлява, а представлява оядените от мутрата борисов ресторантьори с ланци, които сега - обилно платени от същата мутра борисов са излезли на ярък политически бойкот срещу правителството.
Защото чекмеджето се е поотворило и лица като този Али.каккъвтотам беше са обилно спонсорирани.
А ние, дето сме без ланци, се надяваме властта да намери най-щадящите за нашшия бизнес мерки, като в същото време ни компенсира истински за понасяните загуби, защото честно - пред фалит сме.
PS. И само да добавя, днес парцалът блиц нарича протестиращите ресторантьори - народът. Nice, а?
 
   Aвтор: Диана Дамянова, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.