Брейк вместо карате на следващите олимпийски игри

Брейк вместо карате на следващите олимпийски игри
06-08-2021г.
71
Гост-автор
Значи, сега разбираме, че на Олимпийските игри в Париж, следващите, отпада така важната за целокупното ни население дисциплина карате, за сметка на… не знам как да го нарека, щото то т‘ва не е спорт – брейка. Не салса, не валс, не румба, ами брейк. Гив ми а брейк, дет се вика!
Защо, бе?! Защо пак заговор срещу България?! Един златен медал ще вземем и Оревоар, карате; Бонжур брейк! (Тук някъде мога да кажа, че бриджът и боулингът също чакат на опашката за олимпийски спорт; слава Богу, за Монополи не се чува нищо... все още).
Аз предлагам, ние като ощетена страна, да търсим правата си и предложим на Международния олимпийски комитет, няколко типични за нас дисциплини.
Криеница
Правилата са много прости. Реферът брои до 30, а участниците хващат самолет и се крият в други държави. Последният, който не се завърне остава победител и дава интервю по зуум-а.
Да бие, да бие…
Идеална е за наши представители от югозападния край. „Спортът“ е известен със своите три полувремена“, всяко от които има своя собствена тема 1-во полувреме - „Засичане с автомобил на булевард /улица“; 2-ро полувреме – „Влизане на непознат в дискотека“; 3-то полувреме „Що ме гледаш така?!“. Начало на състезанието дава обкръжаващият отбор с думите „Ти некъф проблем ли имаш?!“. За победител се счита отборът, който най-бързо приключи със своя опонент.
Късане на салфетки и кючек
Традиционна за нас дисциплина, в която имаме дългогодишни успехи. Тук тренировъчните зали са на ниво, като нерядко приютяват състезатели от други държави. На световното първенство в Студентски град, което се проведе на 8-ми декември, спечелихме 4 златни медала. Химнът чухме на синтезатор и малки барабанчета. И защо, в крайна сметка, трябва да има брейк-денс, а да няма кючек?!
Разкриване на конспирации и заговори
Отново обичаен за нас спорт, в който сме затвърдили реномето си на световна сила. За щастие - можем да излъчим представители както в индивидуалните серии, така и отборно. Задължителната програма се състои от задаване на конкретна теза, която участниците оборват със своите незнания. Волната програма включва свободно развиване на теория по произволна тема. Накрая не се раздават медали на участниците, защото в тях са поставени чипове с наночастици и ДНК от рептил.
Стискайте палци, преятели!
 
   Автор: Фермин Ромеро Де Торес

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.