Борисов, Златев, Бейзат, Илтер... Еманация на феодалния строй на ГЕРБ.

Борисов, Златев, Бейзат, Илтер... Еманация на феодалния строй на ГЕРБ.
05-11-2021г.
173
Гост-автор
От мястото на събитието в ловно стопанство Паламара, община Венец, заедно с Илина Мутафчиева (водач на листата на Демократична България в Търговище) и топжурналистът от шуменския сайт Radian.bg Дияна Желязкова. Феодалните роднински връзки стават все по-очевидни. Уволненият преди седмица Гюнай Кадиров е пуснал през септември заповед за уволнение на заместника си ... Илтер Бейзатов.
Илтер (депутат от ГЕРБ в двата къси парламента) е син на местния феодал Бейзат Яхя, а се оказва, че работи в Паламара от 2005 година, като заместник директор и лесничей. Това засега беше абсолютна тайна, доколкото човека не е идвал особено често в ловното стопанство. Заповедта за уволнение така и не е връчена, защото Илтер първо е бил в болничен, а сега в неплатен отпуск като кандидат депутат.
Бейзат Яхя пък си имал кабинет в самото ловно стопанство, където шефовете идвали да му се отчитат. Този кабинет е нает от Тера тур, фирма на бащата на Валентин Златев, който има договор за съвместна дейност с Паламара. Смятайте какви свински черва са.
Напомням, че самия Яхя доскоро беше председател на борда на Североизточно горско предприятие, принципал на Паламара. Като такъв е бил шеф на сина си. Да не би нещо да остане извън семейството.
Докато бяхме в Паламара, мина полицията на проверка. По сигнал, че любимото на Бойко Борисов ловно стопанство харчело за горива от Лукойл по ... 50 000 лева на месец. Да видим и тая проверка докъде ще стигне.
Борисов, Златев, Бейзат, Илтер... Еманация на феодалния строй на ГЕРБ. Него трябва да разбием, за да има просперитет за Шуменско и съседните региони.
 
    Автор: Владислав Панев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.