Борисов се видя като месия

Борисов се видя като месия
16-04-2021г.
12
Гост-автор
"Хладилните камиони да извозват трупове...детските площадки да станат морги..." Борисов произнесе тези думи днес - на Велики четвъртък - денят, в който Синедриона произнася СМЪРТНАТА ПРИСЪДА на Иисус, потвърдена от прокуратора на римската провинция Юдея, Пилат Понтийски.
Думите на Борисов звучат по същия начин - като зловеща прокоба - присъда, като картина на бъдещето, която и най- големият ти враг няма да пожелае.
Борисов се видя като месия, почти се нареди до Христос с действията и думите си " Искам да ви спася".
Кой баща или майка биха спасявали децата си, рисувайки картини на жестока смърт , апокалиптични сюжети за бъдещето на света и заплахи, граничещи с виденията на асоциални психопати - садисти.
Той не е наш спасител и баща.
Борисов е на границата между реалността и зоната на здрача.
Причината не е любовта към народа...ако съществуваше, би показал тази любов по- рано, за да не стигнем дъното на най- мрачните класации.
Причината е в невъзможността да прромени ситуацията, която ,като наклонена плоскост бавно, но сигурно го води към закономерният му политически край .
Пари няма, хилядите престъпни посегателства в изпълнителната власт не могат да се заличат, защото парите винаги оставят следи, испанското и американско правосъдие не може да купи, народът го мрази, краят на политическата му кариера ще е началото на серия от досъдебни производства, съдебни процеси, присъди и затвор до края на дните му.
Знае го.Това го влудява.Трупове и морги изпълват съзнанието му.
Каза ни го днес - на Велики четвъртък -
като Синедриона, като Пилат Понтийски.
Отдавна сме на кръста...благодарение на управлението му.
И скоро, много скоро всеки ще трябва да отговаря за действията си против България!
 
  Автор: Румяна Ченалова
  16. 04. 2020год.
 

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.