Борисов праща мафията срещу Радев, плаща за преврат, Гешев стяга арести

Борисов праща мафията срещу Радев, плаща за преврат, Гешев стяга арести
05-05-2021г.
16
Гост-автор
„Радев е предател!“, - крещят група граждани пред Президентството. Е, щом са протестиращи, значи са платени. Такава логика ни втълпява премиерът в оставка Борисов още от миналото лято. На 9.09.20 той заяви: „Мафията иска да свали правителството. Виждате, че целият хазарт и контрабанда е на улицата срещу нас и си намериха водач“. (Визира президента Радев).
 

Включи се и прокуратурата. Тя откри свидетел, който пред съдии разказал, че чул как Васил Божков плаща милиони на протестиращите. Когато магистрат го попитал дали видял нещо такова, той измънкал, че не е. Но чул.

 

Сигурно от Иван Гешев и Борисов, които месеци наред твърдяха, че хората на площада получават пари и са някакви лоши субекти.

 

Борисов и ГЕРБ губят властта. Идват предсрочни избори, а преди това - служебен кабинет. Най-големият кошмар на Борисов се сбъдва. Освен това вътрешни социологически проучвания показват срив на доверието в ГЕРБ и лидера.

 

Ако приложим модела на пропаганда на досегашното управление, натрапван от хора като главсека на МВР Ивайло Иванов, вицето Томислав Дончев, депутата Тома Биков, Маноил Манев, Росен Плевнелиев, Цвета Караянчева и пр. значи викащите срещу Радев спокойно могат да бъдат определени като лумпени и участници в преврат, платени с пачките от чекмеджето на Борисов. Срещу тях трябва да се изпрати полиция, без да е „извършено полицейско насилие“.

 

През това време държавният глава да подкара някакъв автомобил и да тръби от фейсбук, че не прави предизборна кампания и че Борисов е предател. Прокуратурата да публикува записи на разговори на Борисов с Делян Пеевски, Кирил Домусчиев, Владислав Горанов, Доган и пр., твърдейки, че има данни за престъпление. Прокурори да нахлуят в МС, да ровят в кабинети и да изземат папки и каквото друго намерят. Съветници на Борисов да бъдат арестувани, а Специализираната прокуратура да им повдигне обвинения. Гешев да даде няколко пресконференции и интервю на Иво Никодимов, а Сийка Милева да обяви, че са извършили престъпление срещу нацията и държавата.

 

Ей такива работи в Борисов стил. Готино, а? Или ужасно? Борисов, Гешев и останалите ще изреват на умряло: Реваншизъм, потъпкване на демокрацията и човешките права, преследване на политически опоненти, репресии! Към Брюксел, Берлин, Москва, Вашингтон, Лондон и посолства ще полетят писма и петиции… Ще потекат сълзи и сополи, сякаш са оживели героите от „Изгубена Станка“…

 

Ами ако всички подобни твърдения се окажат верни? Дори само част от тях? Видяли сме много и знаем, че отиващата си власт е способна на мерзости. Защото и най-корумпираните режими и диктатури са се раждали и процъфтявали под лозунги за демокрация и справедливост.

 

Борисов, как си? 12 години беше отсвирил съвета: Не прави на другите това, което не искаш да направят на теб. Бе сигурен, че не се отнася за теб, защото си специален, недосегаем, богоравен, вечен, любимец на народа… Тепърва ще научаваш колко си се заблуждавал.

   Автор: Емил Азар

   Източник: frognews

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.