Борисов пак имат някакъв шанс, но вие йок

Борисов пак имат някакъв шанс, но вие йок
18-09-2021г.
23
Гост-автор
Гледах заместник председателя на ДПС, спомних си за "големия политик" Йордан Цонев и ме налегна безбрежна тъга, тихо преминаваща на моменти в мъка, и аха, да посегна към чашата и да я удавя. Гледам в кристалната си топка и провиждам много трудни дни за тази партия на умните и тарикатите, и за нейните постоянно прелитащи от порция на порция птици.
За това подарявам тези редове на централното ръководство на ДПС и лично на негово имагинерно величество Доган, Ахмед Демирович.
От думите на заместник председателя личи че за първи път избират да подкрепят губеща кандидатура и да играят против президента Радев. Демек, плашат го със възмездие. Гледам и не вярвам на очите си, след тази съкрушителна новина за него, той току виж спечелил на първи тур.
С влизането на новата партия на А и К отивате на почетното /за председателя/ шесто място, при маргиналите. Шансът да влезете в управление е нулев, дори по-малък от ГЕРБ /те ако сменят Борисов пак имат някакъв шанс, но вие йок/. Още по- страшно - няма да можете да останете и зад кадър. Махнаха от служебно правителство един от малкото ваши хора, останаха в енергетиката, язовирите и пътното строителство, тук таме здраеопазване. Номера с банкера на ИТН за управител на БНБ не мина, и то не са малко.
Както показа битката около Бюрото на Гешев нямате шанс в НС да спрете процеса. Утре ще бъде сменен ВСС и вашия Гешев и новите хора ще ви погнат. И тези на които разчитате, именно изхождайки от вашия морал ще ви обърнат гръб, препускайте към следващите силни да си договарят "своето".
И всичко защото преядохте с порции, с власт. Знаете как е в джунглата на политиката у нас - преялият с власт става по-малко подвижен, лесна мишена за по-пъргавите конкуренти и накрая го изяждат.
Ахмед Демирович бил голям корифей - философ, визионер - пукната пара не струват тези автохвалебствия след като 30 години на власт. Опитайте се да го запомните с нещо. Да е оставил библиотека /библиотекарския институт не се брои, там са ченгета/ като американските президенти, предприятие което да прослява родния му край и България /за това пък закри световно известния ни Булгартабак/, или остави ученици които светят като пример, поведение и знания, като посветеност и морал?! Или завети, по които да се ориентират следващите поколения - нищо подобно. Остави приказките за порциите и наследството от корупция и корпулентни наследници.
Тепърва ще пият горчивите чаши.
А ние с вас ще пием наздравици.
 
   Автор: Илиян Василев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.