Борисов не бяга, егото му е наранено!

Борисов не бяга, егото му е наранено!
16-04-2021г.
6
Гост-автор
Чета тук гневни и презрителни мнения, че ББ е страхливец и панически бяга от всякаква отговорност за управлението на партията му и от личната отговорност в това управление.
Че бяга, бяга. Но за мен не от страх. Мисля, че е гневен и дълбоко огорчен, защото "неблагодарниците" не оценяват какво е направил за тях.
Егото му е наранено. Той е "най-добрият министър-председател", той и само той "дава" - на пенсионерите, за пътищата, на болниците, на лекарите на първа линия, той договаря, той общува на равни нога с европейските лидери, той открива строежи, хъбове, реже ленти, ходи по форуми, той, той и той.
И не разбира как така нещата му се сриват, как някакви си нови депутати го викат да се отчита, като на старите и през ум не им минаваше, защото бяха негови. Кои, бе, на тия ли ще им ходя, сигурно казва той. След толкова години метани пред него, на галещи ушите му хвалби сега някои му казват по-бързо да си ходи, че и искат да му държат сметка.
Ето този човек имахме досега за премиер. Доста години. По някакъв начин с търпимостта, безразличието, личното удобство и снизходителността му помогнахме да обсеби много власт и да я задържи толкова време.
 
   Автор: Светла Бъчварова, фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.