Борисов е изцяло германско творение

Борисов е изцяло германско творение
18-09-2020г.
85
Иван Бакалов

Г-жа Меркел легитимира нашия премиер като сериозен политик, макар да има достатъчно причини да го игнорира. Какво ли ще стане, ако в Германия някой извади запис как г-жа Меркел казва: "На шефа на "Алианц" му пратих Комисията за финансов надзор да му размажа главата, че не се съобразява с мене".

Или г-жа Меркел да се обади на шеф на митниците и да му заповяда да прекрати проверка в пивоварната "Бекс", защото е обещала на собственика. Който пък е взел 1,5 млн. кредит от банката, собственост на съпруга на канцлерката?

Или един от най-едрите бизнесмени на Германия да обвини канцлерката и министър от правителството, че им е платил 65 млн. подкупи, за да му гласуват закон, който го облагодетелства? И този закон е факт, не е само намерение.
И т. н., сюжети има достатъчно.

Борисов е изцяло германско творение. Сам се похвали, че ако не са били фондациите "Ханс Зайдел" и "Конрад Аденауер", нямало да има ГЕРБ. Тези две фондации не само бабуваха, обучаваха и оказваха логистична пордкрепа, но и наливаха пари. Всичко това е забранено от закона, впрочем - българска партия да се подкрепя финансово и всякак от чужди фондове и организации.

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.