Борисов да спре с глупотевините и да гледа сръбска телевизия

Борисов да спре с глупотевините и да гледа сръбска телевизия
14-01-2022г.
60
Гост-автор
Бившият премиер Бойко Борисов се изокал за протеста на „Възраждане“. Разбира се, изтъкнал себе си, а на сегашните управляващи казал: Видяхте ли сега? Казвах за ”Възраждане”, ама кой да слуша. Нещо от този сорт. Не смее обаче да каже, защо депутатите му мълчаха като риби и мигаха объркано, когато в Парламента се четеше Декларацията на коалиционните пертньори за оставката на Гешев.
 
Цацаров вече е пътник. Следва го Иван Гешев. Трябва някой да каже на Борисов, че е изпаднал от каруцата на властта и няма връщане.

Време да спре с видео изявите и да превключи на сръбска телевизия. Но не на любимата му турбо чалга, а на новините. Така ще узнае, че там провеждат референдум за реформи в правосъдната система. Сърбите настояват прокурори и съдии да се избират и издигат според качествата и морала, а не чрез партийни квоти, както у нас правеше Борисов.

Ще научи също, че в Сърбия са възстановени всички разрушени от бомбардировките преди години мостове на Дунав и Сава. Построиха и магистралната отсечка от Ниш до Калотина, която грее като слънце. През това време Борисов и шайката окрадоха милиони от „Хемус“, а отсечката от София да границата със Сърбия още не е готова.

През 2021 г. западната ни съседка е изнесла най-много храни на глава от населението в цяла Европа – за над 10 млрд долара. България е последна по този показател, въпреки членството в ЕС. Белград отчете най-висок ръст на икономиката – над 8%, ние сме доста назад…

Сърбите произвеждат десетки хиляди коли Фиат в завода, който преди двайсет и няколко години бе разрушен. Борисов се снима с цехчета за стопове.

През управлението си Борисов завлече България на дъното по всички показатели, определящи стандарта на живот. Българите сме най-бедните и най-умиращите в ЕС. Намаляваме като население най-бързо в света. Но сме първи по корупция.

Борисов, спри да ломотиш, скрий се в зайчарника и гледай сръбските новини. Дано ти стане неудобно поне веднъж от злините, които причини на нацията.

  Автор:Емил Азар

  Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.