Борисов брутално освиркан в деня на любовта

Борисов  брутално освиркан в деня на любовта
14-02-2021г.
42
Гост-автор
Днес Борисов бе брутално освиркан във Варна. В деня на влюбените се изпари народната любов към родния псевдо мачо.
Повече от 6 месеца мутрата се крие и избягва публични срещи с граждани. Появява се само на предварително организирани събития, без достъп на външни лица, в стерилна обстановка, без да се уведомяват медии и партиен актив, за да не изтече информация и да се срещне с народната любов.
Днес, обаче е попаднал на граждани във Варна, които са го попитали защо не отиде да открие лайняната тръба във Варненското езеро, коя е Мата Хари, защо не подава оставка... А той бързо се е скрил от тях.
Бойко Борисов е обикновен страхливец, карикатура на изградения преди години мачовски образ. Нищо мъжко и нищо достойно за уважение не е останало в този човек. През лятото ГЕРБ направиха жалки опити да свикат контрапротест - там мутрата изглеждаше като севернокорейски вожд сред кукли Барби и Кен.
Респект за хората във Варна, които са го посрещнали както трябва и принудиха главния котарак да се измъкне през задния изход, досущ като Орешарски, типично за страхливец, който няма смелостта да застане лице в лице с варненци.
P.S. Очаквайте до час и обзорно видео за злополучното посещение на Борисов във Варна.
 
  Автор: Ивайло Мирчев
Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.