БОРИСOFF

БОРИСOFF
29-10-2021г.
25
Гост-автор

Мисля, че ми писна. Окончателно. Телевизиите пускат в национален ефир астралопитеци, които по закон получават правото десетки минути да изливат директно в главите ни собственото си невежество относно пандемията. За техните изяви, между другото, плащаме ние, данъкоплатците.

Повечето от тези кандидат-някакви ще търпим само до изборите. После ще си изпълзят обратно в дупките на личното си безличие. Но солистът на този малоумен хор ще остане не просто сред нас. Той пак ще е ПРЕД нас. Ще ни води.

Хора, НЕ МОГА ПОВЕЧЕ. Този тиквоумен мутроид, който 12 години клатеше държавата като дърво за брулене, днес продължи да налива масло в огън, който запали сам – с двете си, проклети, престъпни, тутманичести ръце. Този величествен здравен експерт с два пръста чело и повече гънки на врата отколкото в черепа, който вдигаше и сваляше мерки като стрелочник на селска гара, подхвърляше здравни заповеди като кръчмарски салфетки… той днес публично сравни ваксините с киселото мляко и отново оспори тяхната годност и съхранено качество.

НЕ МОГА ПОВЕЧЕ, наистина. Мястото на този човек е в срамните ни спомени. В обицата на ухото ни. В лошите примери за децата ни. Разберете, това вече не е въпрос на възмездие. Въпрос на оцеляване е.

   Автор: Радослав Бимбалов, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.