Борис Бонев: Фандъкова не е кмет на София, а човек на мафията

Борис Бонев: Фандъкова не е кмет на София, а човек на мафията
09-10-2021г.
39
Гост-автор

„Всеки ден Фандъкова на власт е пагубен за София и това трябва да се промени“, подчерта председателят на „Спаси София“

„Столичният инспекторат е служба с 400 служители. Те отговарят за почистването на София и спазването на правилата. Питах Фандъкова защо Ивайло Иванов е назначен, но тя не отговори. Това е поредното партийно назначение по заповед от Банкя“, категоричен бе председателят на „Спаси София“.

Фандъкова не я виждам в общината, а обикаля само ПР-ски, където трябва да покаже нещо или партийни събития. Обидно ми е да коментирам тази жена. Тя не е кмет на София, а е човек в помощ на мафията. Колкото по-рано тя си подаде оставката ще започне процесът за изчистване на София“, изтъкна общинският съветник.

„В следващите две години ще се краде като за последно. Затова назначиха Георги Георгиев, който се води аватар на Орлин Алексиев. Нека не забравяме кой се намеси, за да бъде уволнен Елен Герджиков“, допълни той.

„За изборите – не искам да печели ГЕРБ. Това е болест, която трябва да бъде излекувана, докато това не се случи няма да се промени нищо по отношение на правосъдие, икономика и т.н“, категоричен бе Борис Бонев.

   Източник: eurocom

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.