Борат 2 - тежка политкоректна неолиберална пропаганда

Борат 2 - тежка политкоректна неолиберална пропаганда
19-02-2021г.
3
Гост-автор
Изгледах Борат 2 - тежка политкоректна неолиберална пропаганда, изпусната опс мъничко преди избори и прегърната щедро от мегафоните й - холивуд и нейните богомолки.
Относно момичето Мария - убедена съм, че не съзнава, как чрез холивудския маскарад участва в главната роля на американско риалити, в което източната пепеляшка, по дифоулт идиотка и не само, е поставена в света на оскарите. Тук имам известна несигурност, възможно е да знае затова, защото видях интервютата й, в които тя продължаваше ролята си от филма на очарователна, натурна, спонтанна глупава дивачка, зашеметена от света на блясъка на добрите богати успешни бравурни лели и чичовци.
Относно таланта - засрамена съм, че някой изобщо го коментира, някой между нас, за онези там е ясна играта, тя няма общо с художествените критерии. Ако беше го играла чиста сиганка от Каналето, щеше още по-екзотично да й се получи, но не са й стигнали силите и за това.
Единственото положително в този ммммм е, че ще остане в историята като най-глупавата пропаганда, в която като по учебник блестят всички опорки на сегашните управляващи, не тук, там - в Холивуд. В каква яма е изпаднал светът.
А Добчев се оказа любезен човек, чак аз съм изненадана           </div>
          <div class=
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.