БОЙКО РАШКОВ ПРЕД САШО ДИКОВ в отговор на лъжите на ПИК...

БОЙКО РАШКОВ ПРЕД САШО ДИКОВ в отговор на лъжите на ПИК...
26-06-2021г.
39
Гост-автор

Автор: Румяна Ченалова, Фейсбук

"Аз мога и ще кажа много неща. Не знам кое е тъжното и плашещото. Тая жена (Ива Николова, ПИК) само казва лъжа след лъжа. Аз не съм преподавател в СУ. Всичко в статията е абсолютна лъжа. Имотът там съм го закупил преди години и е струвал 189 хиляди лева, а аз съм дал 44” – каза Рашков относно публикуваната статия в ПИК и определението му като “имотен крал”.
 
“Това са 19 позиции, това не са апартаменти, както широко се дирижира из медиите. Те са написани от нотариус, за да е ясно какво влиза в жилището. Но съгласете се – гаражът, складът, мазето не са жилища. Маноил Манов може ли да чете, не може ли? Има 11 позиции от общо 19, като се казва следното: едното е дворно място, тераса (част от къща), сутерен (част от къща), гараж (част от къща), фитнес (част от къща), още един гараж, още едно дворно място, още един гараж… -от 19 позиции 11 не са жилища” – заяви министърът.
 
Относно така наречената резиденция, “струваща милиони” до американския колеж е всъщност общ семеен имот, строен за около 7-8 години и голяма част от средствата са от съпругата на Рашков – нотариус, чиито доходи също са декларирани и са публична информация.
 
С още няколко думи министърът описа апартамента си на улица “Житница” , наследствен апартамент в Люлин и малък семеен имот в Несебър.
“Нека да не пипат костите на моите родители, снимаха апартамента им в Люлин. Моите родители починаха преди години. Апартамента не съм закупил, аз съм го получил по наследство” – уточни Рашков.
 
На въпрос на Диков дали инициалите на високопоставения прокурор, чиято съпруга е с недекларирани доходи са и И.Г. – министърът нито потвърди, нито отрече и подчерта, че ще трябва „още мъничко време“, за да излезе информацията на 100%.
 
ПИК ДА СПРЕ ДО ТУК И ДА СЕ ГОТВИ ЗА ОТБРАНАТА НА " И . Г"

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.