Бойко го тресат страх и паника

Бойко го тресат страх и паника
22-08-2021г.
33
Гост-автор

Автор: Любо Кольовски, ФБ

Бившият премиер Бойко и докато беше премиер, никога не обявява предварително своите предстоящи маршрути и в кои населени места ще се отбие с джипа си и с многобройната си охрана.
Винаги се появява и като бивш премиер, и като премиер - внезапно и неочаквано в компанията на малобройни негови фенове, организирани от местните гаулайтери на ГЕРБ и инструктирани да подвикват "Бойко! Бойко! Бойко!", докато не изкрънкат обещание за ремонт на две-три километра третокласен път, малко кинти за саниране и пр.
Обиколките на Бойко винаги са предизборни и той е в перманентно предизборно състояние - от първите два мандата си отиде с оставка, а третият мандат изкара, както се казва, с клизма.
 
Знаете ли защо е така?
 
1. Бойко не смее да се появи на площада в някой по-голям град, защото си дава сметка какво го очаква там.
 
2. Агитките на Бойко в малките населени места и в маргинализираните махали лесно се организират, елементарно се управляват, лесно се купуват и лесно се продават.
 
3. Населението в по-големите градове е цивилизовано и информирано и отдавна ненавижда и Бойко, и ГЕРБ. Неслучайно зачестиха случаите на изпотрошени прозорци на клубовете на ГЕРБ.
 
Казано накратко, Бойко го тресат страх и паника и той не може да ги скрие, дори когато припява "Камъните падат", а Севда твори бездарните си и карикатурни клипчета.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.