Бойко Борисов дали си дава сметка колко негативи за ГЕРБ и лично за него, събра Йорданка Фандъкова през последните години?

Бойко Борисов дали си дава сметка колко негативи за ГЕРБ и лично за него, събра Йорданка Фандъкова през последните години?
25-04-2021г.
21
Гост-автор

Автор: Соня Колтуклиева

Преди малко изгледах на запис срещата на премиера Бойко Борисов със столичния кмет Йорданка Фандъкова, с нейния екип и с високо образовани млади хора.
 
Изпратих му следния смс:” Драги г-н Борисов, Вие говорите за дигитална София, а в центъра на столицата кофите преливат от боклук. Няма откъде да си купиш билети за градския транспорт. Няма достатъчно обществен транспорт към Витоша. Колко софиянци имат смартфони?! Знаете ли колко пъти сайтът на НАП блокира? Да не говорим за изтичането на личните данни.
 
Не знам, давате ли си сметка колко негативи за ГЕРБ събра Йорданка Фандъкова през последните години?!
Мнозина гласувахме за нея не, защото я одобряваме, а понеже не желаехме да дадем гласа си за Мая Манолова. На Фандъкова до голяма степен се дължи слабият резултат на ГЕРБ в София на парламентарните избори.”
 
Това е по повод призива му София да се превърне в дигитална столица. Да се купуват билети и да се следи градския транспорт по телефона.
 
Да се плащат данъци по телефона.
 
Премиерът в оставка няма представа колко нестабилен е сайтът на НАП, няма идея колко декларации се изпращат непрекъснато по различни поводи през годината. Кой би се доверил да си плати през телефона данъците, при положение, че от сайта на НАП изтекоха данните на милиони българи.
 
Кофите за боклук са от миналия век.
 
Няма разделно събиране на отпадъците.
 
Болната ми тема: надрасканите като в гето фасади на сградите в центъра на столицата - многократно съм говорила за това с Йорданка Фандъкова и Малина Едрева, председател на групата на общинските съветници от ГЕРБ. Нищо, абсолютно нищо не се прави! Малина Едрева от години ме лъже, че ще организира работни групи с участие на граждани по този отвратителен проблем.
 
Бойко Борисов дали си дава сметка колко негативи за ГЕРБ и лично за него, събра Йорданка Фандъкова през последните години?! Жалко и с неприятни последствия е за партия ГЕРБ, че не си подготви друг човек за столичен кмет, а остави Йорданка Фандъкова на доизживяване.
Това пък за столицата е обидно и лошо.
 
 
 
 
 
 
 
 
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.