Боян Чуков: Проблемът на Европа е, че пусна огромни тълпи от джихадисти

Боян Чуков: Проблемът на Европа е, че пусна огромни тълпи от джихадисти
03-11-2020г.
21
Гост-автор
„Убитият младеж е от албански произход. В същия ден на атентата е анонсирал предварително в Инстаграм, че ще има такова събитие и след това е изказал няколко лозунга с характерна арабска дума, която е типична за джихадиститеЗатова става дума за ислямски тероризъм“. Това каза пред БНР международният анализатор Боян Чуков.

Той направи паралел между случващото се в Западна Европа:

„Във Варшава се случва нещо като цветна революция. Има писмо, публикувано и подписано от 220 запасни полски генерали, които нанасят страхотен удар върху политиката на Полша. И Варшава, и Париж, и Виена излизат от коловоза, предначертан от либералните глобалисти. Всеки, който мръдне, му се подсказва, че трябва да коригира външнополитическия си курс. В случая тероризмът е един инструмент“.

В предаването „12+3“ Чуков поясни, че навсякъде наблюдава надигаща се вълна срещу управляващите.

„Проблемът е на Европа, която допусна на територията си огромни тълпи от джихадисти... Докато в Европа не се разбере, че правата и свободите на идващите от Азия и Африка свършват там, където започват правата и свободите на домакините, на местното население, ще продължаваме да сме свидетели на подобни случки“.

Източник: БНР

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.