БОЕЦ: До г-н „Розови бузки“ – кандидата на Буда и ГЕРБ за президент

БОЕЦ: До г-н „Розови бузки“ – кандидата на Буда и ГЕРБ за президент
18-11-2021г.
78
Гост-автор

ДО Г-Н „Розови бузки“ – кандидата на Буда и ГЕРБ за президент.

Г-н Герджиков, КАК ТАКА, прокуратурата работи „прилично“?!

Човек, ти нормален ли си? Наричаш се „професор“ и имаш претенцията да бъдеш президент на България! Няма ли граница човешкото падение? Няма ли граница навеждането и слугинажа? Обръщам се към теб на „ти“ защото сърце не ми дава да вкарам дори електрон уважение в думите си.

„ПРИЛИЧНА“ може да е шкембе чорбата в кварталната ти закусвалня. „Приличен“ може да е и костюма, който носиш. „Прилична’ може да е и работата на бръснаря, който те постригва.

Съдебната система, включително и прокуратурата НЕ МОЖЕ да работи „прилично“! Какво означава това? Че от пет дела две са честни, а три нечестни? Че от десет обвинения, три са заслужени, а седем поръчкови? Че от понеделник до вторник прокуратурата работи за обществото, а през останалите дни слугува на мафията? Че Гешев е кучи син, ама е ваш кучи син?

Би ли се съгласил детето ти да бъде оперирано от хирург, който работи „прилично“?

Как ще се почувстваш, ако те осъдят по изфабрикувани доказателства и обвинения за насъществуващо престъпление от същата тази прокуратура и те оневинят по друго? Прилично ли ще е? Как ще се почувстваш, ако твой близък бъде пребит от мутрите на Буда и прокуратурата покрие случая, но след два дни повдигне побвинения на някой олигарх? Прилично ли ще е?

Г-н „Розови бузки“, нямаш представа за какво говориш. Ти си поредния мазен нещастник навел се пред наглите, който си мисли, че като им слугува и го чешат зад врата ще бъде вечно „ректор на ректорите“. Вместо това си и си оставаш просто „слугата на наглите“. Седмици наред стоеше миналата година блокадата пред Ректората!

БОЕЦ и нашите приятели бяхме на Орлов мост и НИТО ВЕДНЪЖ не излезе да видиш какво става парализиран от страх, че може „заразата на протестите“ да влезе и в Университета!

Г-н ‘Розови бузки“, обединителю, Съдебната система може и трябва да работи само и единствено СПРАВЕДЛИВО, ЗАКОННО И ПЕРФЕКТНО! Всичко друго е недопустимо. Това са човешки съдби и всяка грешка се плаща с животи. А Гешев., Борисов, Пеевски, Доган, Цацаров и останалите ти господари от десетилетия се гаврят и ограбват човешките мечти, съдби и животи.
Затова без извинение, но съвсем прилично ти казвам – майната ти!

Ще го чуеш и на изборите от милиони. Време е да си ходите заедно с твоите господари и от сърце ви пожелавам „приличен“ престой при бай Ставри. Както и справедлив съд и присъди.

    Автор: Георги Георгиев, БОЕЦ

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.