БОЕЦ:Борисов трябва да бъде задържан незабавно за национална измяна заради срещата си с Ердоган

БОЕЦ:Борисов трябва да бъде задържан незабавно за национална измяна заради срещата си с Ердоган
17-11-2021г.
34
Гост-автор
Борисов трябва да бъде задържан незабавно за национална измяна заради срещата си с Ердоган! БОЕЦ имаме внесен сигнал в ДАНС.
По информация на БОЕЦ, в някои от „турските секции” (на територията на Република Турция), са отчетени по 1500 и повече гласували на изборите в неделя. В огромната си част са гласове за ДПС. Това физически е невъзможно, защото предполага, че всеки избирател е успял да гласува и мине цялата процедура с избора, полагане на подписи и проверка на самоличност за 28 секунди. Още повече, че това са избиратели, които в голямата си част нямат опит с машините за гласуване и не говорят и четат добре български език.
В началото на юли 2021г. от профила във ФБ на Бойко Борисов разбрахме за негова среща непосредствено преди изборите на 11.07. с Ердоган в Турция. БОЕЦ реагирахме незабавно, като внесохме сигнал в ДАНС, изразявайки своите съмнения, че Борисов е договарял с Ердоган изборна подкрепа за себе си и своите „съучастници” от ДПС в грабежа на държавата през последните години. Това на практика означава намеса от страна на чужда държава във вътрешните работи на България, а действията на Борисов се квалифицират като предателство и държавна измяна, което е изключително тежко престъпление според чл. 98. Ал1. от Наказателния кодекс на България. Същото се отнася и за ръководителите на ДПС.
Срещата на Борисов и Ердоган е позорна за Борисов, но и представлява тежко престъпление според българското законодателство. Без значение какви обяснения дават калинките и ПР-те на ГЕРБ за тази среща, тя има само една цел.
Борисов е при Ердоган, за да изпроси част от турските гласове за себе си и ГЕРБ.
Същият Ердоган, който вече заяви и реализира подкрепата си за ДПС.
Същият Ердоган, който рекетира България и Европа от няколко години с бежанците от Сирия и Ирак.
Ердоган е диктатор, по подобие на Путин и Лукашенко, от които Борисов се учеше, получаваше подкрепа и обслужваше през последните години.
ТУРСКИ ПОТОК е най-точният пример. Хиляди са арестуваните журналисти, магистрати, учени, преподаватели и граждански активисти в Турция по заповед на Ердоган. Хиляди страници са и документите и докладите, които турските служби имат за контрабандните канали за каптагон и цигари на Пеевски и Бойко Борисов през Турция за Ирак и арабския свят. Така диктаторът Ердоган постави на пряко подчинение Борисов още преди пет години и го превърна в свой пощенски гълъб и глашатай в Европа.
Сега заради своите зависимости, Борисов поставя под заплаха и националния суверениет и интереси на България, като чрез действията и контактите с Ердоган предизвиква намеса във вътрешните работи и изборите от страна на чужда държава!
 
   Източник: БОЕЦ, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.