Българските власти допуснаха национално предателство

Българските власти допуснаха национално предателство
18-11-2020г.
12
Гост-автор
Преди около два часа излезе новината, че България официално е наложила вето на кандидатурата на Македония за влизане в Европейския съюз.
 
Като българин с частично македонски произход и като европеец страшно се срамувам от това престъпно решение на нашето непоносимо правителство. Това е последният шамар върху унизеното ни национално достойнство.
България все едно взе решение да не допусне в Европейския съюз една своя област. Моля за прошка всички свои приятели и роднини от Македония. Това жалко поведение на ченгетата от ДС не отразява чувствата на най-добрата част от българския народ. А самодоволните глупаци, които ще злорадстват и ще се правят на велики анализатори, заслужават само презрение.
 
Българските власти допуснаха национално предателство. На първо място те предадоха и честта, и интересите на самата България. Тук вече не говорим за некадърност, нито дори за корупция. Това е съзнателно злонамерено поведение в полза на външна сила, което трябва жестоко да се накаже. Така, както Тодор Александров и Ванче Михайлов наказваха предателствата.
 
През 2020 българската държава извърши две фатални престъпления: допусна, всъщност всеки ден допуска смъртта на български граждани поради пълно съсипване на здравеопазването; и предаде нашите кръвни братя, македонците, от които ние по-близки нямаме. С тези две престъпления Борисов се изравни едновременно с двамата диктатори и най-големи исторически врагове на българската нация - Тодор Живков, който в 1986 си премълчава за Чернобил, обричайки с това поколения българи на ракови заболявания; и Георги Димитров, който в 1948 г. принудително кара жителите на Пиринския край да се преброят като македонци, а не като българи. Проклятието е твърде слаба реакция за чудовищната измяна към Родината, извършвана всеки ден от това самозабравило се нищожество.
 
Разбира се, че Македония трябва да е в семейството на европейските страни!
И разбира се, че това нищожно руско мекере Борисов трябва най-малкото да изгние в затвора. Или по-добре да го изпие месечината, по македонски казано.
 
Когато и да избухне истинско въстание срещу тази скапана власт, все ще е късно.
Това, ако трябва, ще го подпиша и пред лицата на гнусните прокурори на този антибългарски режим.
 
Автор: Манол Глишев
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.