Българската разследваща журналистка Диляна Гайнтаджиева се оказа права за опасните американски биологични лаборатории

Българската разследваща журналистка Диляна Гайнтаджиева се оказа права  за опасните американски биологични лаборатории
10-03-2022г.
514
Гост-автор
Ако медиите казваха истината, а не провеждаха пропаганда в Украйна всичко щеше да е приключило отдавна! Българската разследваща журналистка Диляна Гайнтаджиева, за пореден път се оказа права за опасните американски биологични лаборатории в Украйна.
Заместник-държавният секретар на САЩ Виктория Нюланд потвърди пред сената, че в Украйна има съоръжения за биологични изследвания.
Тя говори на изслушване в американския сенат, като бе попитана от сенатора републиканец Марк Рубио дали Киев притежава химически и биологични оръжия.
"В Украйна има съоръжения за биологични изследвания. Всъщност сме доста притеснени, че руската армия може да поеме контрол върху тях. Затова работим с украинците, за да предотвратим попадането на тези материали в ръцете на руските сили", отговаря Нюланд на въпроса дали в Украйна има биологично оръжие." Интересно съвпадение е, че след прекратяване работата на тези лаборатории рязко намаля и заразата!
Диляна публикува документи за тези лаборатории преди няколко години. В България няма по-запознат журналист от нея в тази материя, но послушните медии умишлено я неглижират и не я канят в студията си, за да не се знае истината! Това е поредно доказателство, че медиите обслужват нечисти сили, на които не им дреме за обикновените украинци, руснаци, българи, румънци и т.н.
Същите тези нечисти сили без никакъв свян погубиха милиони хора през последните две години и отново пръв съдружник в пъкленото им дело бяха продажните медии! Няма да пропусна и платените клакьори, които както сами сте забелязали винаги са едни и същи и винаги "компетентни" по темата, без значение каква е тя!
     Автор: Димитър Байрактаров, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.