БЪЛГАРИЯ СИ „ОТИВА В НОЩТА“

БЪЛГАРИЯ СИ „ОТИВА В НОЩТА“
24-02-2021г.
6
Гост-автор
Последното потвърждение, че България вече я няма като държава и нация, дойде оттам, откъдето управляващата мафия най-малко би искала.
Прогнозата за „промяна на населението на европейските държави за периода 2017-2060 г.“ е направена от ЦРУ, Статистическото бюро на САЩ, Департаментът за търговия на САЩ и др. За това предупреждаваме от години – България е ликвидирана, мисията е приключена. Виновникът е мафията и нейните покровители САЩ и англосаксонският ционизъм.
Става дума за планирана операция за унищожението не само на Русия, но и на Източна Европа, независимо от тяхната сегашна ориентация. Защото най-унищожени са именно бившите социалистически страни – България, Румъния Словакия, Беларус, Унгария, Полша, Украйна, Сърбия, Словения, Естония, Литва, Латвия, Молдова…
Крайно време е да се разбере за какво става дума – за война на унищожение на САЩ и Запада срещу Русия, Източна Европа и Евразия. И отново най-жестокото потвърждение е от България, която е в безпрецедентна демографска катастрофа, без шанс да я преодолее.
До 2050 г. българите ще изчезнат като нациообразуваща съставка, а оттам и държавността на България. Така си „отиваме в нощта“. Чудеса в демографията не стават. Тук са нужни десетилетия да се спре сривът, което при сегашната структура и тенденции е невъзможно.
Нещата са наистина страшни…
България е на първо място в света по смъртност на населението с 16,6 промила през 2015 г. , като смъртността е около 112 000 души на година, а раждаемостта е 62 000.
Това означава, че България е и с най-големия отрицателен естествен прираст в света, което е дори по-страшно и от най-високата ни световна смъртност.
Съчетанието на двата показателя дава контурите на най-страшната катастрофа в историята на България – демографската.
Според официални данни населението в България към юли 2016 г. е 7 144 653 души, но реално са с 1,3 милиона по-малко, т.е. под 6 милиона, от които 2,1 милиона пенсионери. На този фон всякакви приказки за структурата на населението нямат смисъл.
България се оказа болният човек на Европа. Раждаемостта в България падна до равнища, които не са били регистрирани и по време на войните. Българите престанаха да раждат и да отглеждат деца.
Това е световен рекорд. България, която имаше население от 9 милиона през 1985 г., сега има по-малко, отколкото през 1945 г., т.е. непосредствено след Втората световна война, която беше национална катастрофа, докарана ни от монархо-фашизма на Борис ІІІ.
По-кризисна страна не е имало в Европа през последните 90 години. Няма и да има през следващите 50 години.
Реално ситуацията на България е екстремният израз на онова, което се случва с повечето източноевропейски нации.
Защо депопулацията е така характерна именно за Източна Европа? Защото този процес е най-характерен за неоколониализма, в който тези държави попаднаха след 1990 г.
В страните от Източна Европа жизненото равнище се държи на ниско равнище, което увеличава смъртността, намалява раждаемостта, принуждава новите европейци да стават доставчик на гастарбайтери да мият дебелите задници на западноевропейците, да стават пазачи, келнери, градинари, санитари и прочее слуги.
Така се решава още един въпрос пълното откъсване на Източна Европа от Русия. На второ място, в Източна Европа вече няма нищо полезно за паразитиране, освен евтината работна сила. На трето място, процесът на депопулация е стимулиран от глобализирането, което превръща Източна Европа в демографска пустиня. На четвърто място, тази територия се „чисти“ за всеки случай, ако настъпи геофизическа или климатична катастрофа и се появи необходимостта от масово преселване от Запад на Изток. На пето място, за западните паразити е необходимо да унищожат навреме цивилизационния идеологически, икономически и религиозен конкурент. А конкурентът на умиращата Европа е само един – Евразия. И, тъй като Източна Европа винаги е била естествена зона за влиянието на Русия, съответно е необходимо депопулиране на тази територия.
Най-унищожената страна е България, в която е постигната целта „България – без българи“. Мисията приключена.
От 29 години България е държава на дегенерати, управлявани от идиоти.
Държавата престана да бъде партньор – корупция, примитивизъм, некомпетентност, подкупни съдилища и прокуратура, политизирани тайни служби, няколко хиляди престъпници на свобода, порочна данъчна система, разигравани под масата търгове, за да се стигне до сегашната ситуация, в която в България прилично живеят само 1 на сто, а останалите 99 на сто се лумпенизират и нямат мотивация за живот.
Отговорът на въпросите „Кой е виновен?“ и „Какво да се прави?“ е прост и страшен.
Отговорът е, че държавата на мафията трябва да бъде убита, колкото се може по-бързо, за да не убие нас.
Тази държава трябва да бъде смазана и унищожена без всякаква милост.
Оглавихме всички негативни класации на ЕС: по корумпираност – първи, по сива икономика – първи, по скъпи кредити в ЕС – първи, по спад на трудова заетост – първи, по скъпа енергия – първи. Последни по качество на здравеопазване и образование. Съдебната система беше превърната в изтривалка за предишните и сегашни престъпления. Начело на правителството един дебелогъз и нагъл селски бандит.
Това е и отговорът на въпроса „Какво да се прави?“.
Той може да бъде поставен и иначе. „Ние тях, или те нас“, като в двата въпроса и тяхната последователност се крие отговорът.
 
Източник: Anonymous, fb
Автор: К. И
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.