България няма безкрайно много честни, способни и млади хора.

България няма безкрайно много честни, способни и млади хора.
17-08-2021г.
62
Гост-автор
Законите са, за да се спазват!
Но освен спирането на течове за милиарди левове към неслучайни хора и обръчи искам да обърна внимание върху един детайл. Министър Kiril Petkov беше единственият, който намери време лично да получи писмото, което от Спаси София изпратихме до всички министерства, за да спрат нелегално и безплатно да ползват тротоарите на софиянци за паркинги. Той е един от малкото хора на подобна длъжност, които открито заявяват, че София трябва да бъде #ГрадЗаХората. Заедно с екипа на Спаси София оценяваме тази позиция, направена насред прекратяване на скандалните кредити на ББР и договорите за "ремонт" на язовирите. Вярвам, че огромното мнозинство софиянци също мислят така!
Затова - по-добре министър, подал заявление за отказ от канадското си гражданство, който защитава българските интереси, отколкото "100 процентови българи", които майките си ще продадат, за да се докопат до келепира! Явно битите протестиращи под прозорците на Бойко Борисов са твърде опасна за ГЕРБ тема, щом всичките им медии и усилия са впрегнати в създаването на изкуствени скандали.
България няма безкрайно много честни, способни и млади хора. Държавата и обществото ни имат нужда от тях - затова опитите за омаскаряването им трябва да бъдат осъдени и спрени!
 
    Автор: Борис Бонев, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.