Благодарност към истинските герои

Благодарност към истинските герои
14-11-2020г.
12
Гост-автор
Скъпи приятели, снощи се наложи да отидем до спешния център на Токуда, тъй като Дарис поддържа цяла седмица температура и личната ни лекарка ни посъветва да направим снимка на белите дробове за да се види да не прави пневмония. Ще прескоча описанието на картината с опашка от болни, задушаващи се хора - Господ да е с всички тях. Не искам да разказвам и че в първата минута ни посрещнаха с думите: “Тук деца не преглеждаме- отивайте в инфекциозна...”
 
Искам само специално да благодаря на една дама, чието лице не можах да видя зад маската на защитния й костюм, знам само че е на първа линия и че с много грижа се отнасяше към всички хора, включително и към нас, като се застъпи за детето ми и каза, че ще й направи рентгенова снимка и извика свой колега да вземе PCR тест на Дарис. Тази сутрин дори ни се обади по телефона за да ни каже, че тестът за Ковид на Дарис е отрицателен и че е мислила цяла нощ детето...
 
Единственото, което можах да разбера за нея е че се казва Боряна! 
Скъпа Боряна ( Боби) не знам дали сте лекар или медицинска сестра, не знам каква е длъжността Ви, но със сигурност мисията Ви е да помагате на хората, точно както го правите! Нека Бог Ви пази, защото повече от всякога имаме нужда от хора като Вас- с големи, добри сърца! Благодарим! 
 
P.S. Разбрах, че Боряна е регистратор, жената която записва болните за образна диагностика.... Боряна, поклон, че сте на първа линия в пряк контакт с болните.
 
Сърдечни благодарности и на Д-р Златарски, който се е съгласил да направи ренгена на дъщеря ми и не само! Тези хора са истински герои, защото това което видяха очите ми беше страшно.... Пазете се и Бог да е с вас!
 
Автор: Даниела Колева
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.