„Бият Паниковски!“

 „Бият Паниковски!“
02-01-2023г.
0
Емил Йотовски

Из интернет обикаля едно твърдение, върху което искам да обърна внимание. Автори на твърдението са руски тролове, които са популярни сред широката публика с други граничещи с абсурдността мнения. Твърдението е, че: „Бият Паниковски!“
С това тяхно твърдение освен, че се внася паника се пораждат и няколко логични въпроса:
Първо! Паниковски какъв е? Руснак или украинец? Защото ако е руснак това е положителна новина, но ако е украинец трябва боят спешно да се прекрати и да се направи нещо. Да кажем да се пратят около сто танка за да може гражданинът адекватно да се защити.
Второ! Кой го бие? Ако го бие Кобрата е добре, но ако го бие някой друг трябва да се преосмисли. Също така Паниковски прякор ли е? Защото ако под името Паниковски се крие Путин, нещата са напълно допустими. Също така, допустимо е Паникоски да яде бой от Спайдермен, Батман, капитан Америка и жената котка. Като последната може освен да го бие и да го драска и напикае.
Трето! Какви са причините поради които Паниковски търпи бой? Ако е в защита на неговите ценности (но първо трябва да се уточнят ценностите му) то боят може да е оправдан или неоправдан(както споменах, зависи от ценностите му).
Четвърто! Да не би случайно Паниковски да яде бой защото е гей или лгбти плюс? Или и двете? Или и трите… Защото тогава е наложително да се проведе прайд в негова защита. И да се направи акция за събиране на пари за да може да се плати евентуалната операция по смяната му на пола. 
Пето и последно! Двамата руснаци (тролове), които пуснаха тази новина се казват Иля Илф и Евгений Петров и лично съм ги докладвал за разпространяване на невярна, непотвърдена, изопачена и несъобразена информация. 
Докладвайте, докладвайте, докладвайте!
А на останалите ЧНГ!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.