Бивш шеф на НСО: Дамата от дома на Борисов е била проверена, рентгенът на входа има памет (ВИДЕО)

Бивш шеф на НСО: Дамата от дома на Борисов е била проверена, рентгенът на входа има памет (ВИДЕО)
05-12-2020г.
6
Гост-автор

Чанти, пособия, изделия се проверяват през рентгени и не се претърсват. Предмет на проверката могат да се предмети, които представляват опасност. Валута, пари, кюлчета злато не са предмет на проверка, но този въпрос, колкото е сложен, толкова е елементарен. Мата Хари от години присъства в историята, възможно нежният пол да подходи, както с добри, така и с лоши чувства към мъже с власт. Но когато си станал лидер на една държава, то личният ти живот е съобразен точно около лидерството. Аз лично бих предприел една система, в която да съм близо с охраняемите лица и да изучавам лицата, които са около него. Това коментира бившият директор на НСО ген. Румен Миланов в ефира на "ЕвроДикоФ".

"Имаме някаква дама, която е компрометирала премиера. Ами тази дама трябваше да бъде добре позната за службата, колкото и грозно да звучи, защото сега се създават тези неприятности. Позицията ми по този въпрос е критична, защото не искам моят премиер, нашият премиер да бъде подложен на подобни действия и мероприятия", каза още той.

"Абсолютно всеки човек, който влиза в дома на лице, което е обект на охрана се проверява през рентген, още повече съдържанието на чантите остава запаметено в машината. Несериозно е да се бърка в чанти. Тази дама, която е влязла в обекта е била проверена - един път за нейната самоличност, проверена е и чантата и, но тя със сигурност не е имала оръжие. Това не е задача на НСО да се занимава с това дали носи банкноти", допълни той.

Източник: Евроком

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.