Береану: Трябва ни фронт на спасението, може Радев да го създаде

Береану: Трябва ни фронт на спасението, може Радев да го създаде
11-08-2021г.
39
Гост-автор

В момента вече ние нужен фронт на спасението, който би могъл да бъде създаден от президента Румен Радев. Това е човекът с най-високо обществено доверие в държавата, коментира пред Фрог Нюз журналистът Владимир Береану.

Ето какво още каза той за нетипичната политическа ситуация, в който изпадна България:

След реакцията на всички останали партии нещата са ясни. Решението на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ е правилно, защото има опасност, ако го подложат на гласуване, ГЕРБ и ДПС да им гласува правителството. Това ще е пълен провал.

Подобен ход от страна на тези двама играчи, които в момента са в тотална немилост, хич няма да ме изненада – просто, за да разбъркат колкото се може нещата.

Проблемът на цялата ситуация е, че служебното правителство вдигна много високо летвата – хем по популярност, хем по обем свършена работа. За толкова кратко време направиха изключително много съдържателни неща. Това показа, че България може да се управлява съвсем не чак толкова сложно. Бившата идея – „Аз решавам“, „Аз правя“, „Аз управлявам най-добре“ – се разпадна тотално.

Хората, които Румен Радев майсторски събра, просто доказаха, че могат да работят всеки в своята област и да вършат работа, която да дава резултати, независимо от ужасните нападки, на които са поставени непрекъснато от всички страни. Те свършиха много повече работа, отколкото свърши Борисов за 15 години.

   Източник: frognews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.