Белла Белин(д)а

Белла Белин(д)а
26-01-2022г.
87
Венци Мицов

Здравейте!!!

Казвам се Венци и съм белинохолик.

Чудите се какво е това ли?

Това е вид алкохолизъм. Само че, докато вие льокате ракия, уиски и каквото там се сетите, аз отпивам глътка белина. Даже не само една глътка. Стигал съм до 3 литра и половина за денонощие...

Как се стигна до това ли? Ето сега ще ви разкажа.

Преди няколко години се чудех какво да правя с живота си. Бях объркан, имах проблеми. И тогава за първи път открих суровоядството.
Попаднах на групата „Сурови хора сурово месо ядат“, която бе водена от гуруто на суровата мръвка доцент Кокалова.

Така започнах да ям сурово говеждо. После постепенно преминах към суровото свинско, суровия дивеч.

Тъкмо нашата група набра скорост и започнахме да усещаме ефекта от яденето на сурова мръвка, световната здравна мафия изпрати щама на птичия грип.

И започнаха да ни преследват!

И да ни обясняват, че който нагъва сурова кокошка, ще се разболее. Даже убиха няколко от нас нарочно, а после го представиха като смърт от птичи грип.

Под угрозата да попадна в затвора заради убежденията си, реших да намеря нов смисъл в живота си.

И го открих в нова група. В която лекуваха всички телесни и душевни несгоди със спиране на приема на всякакви течности за поне седмица.

Групата „Не на водата“ осмисли живота ми. Започнах, подобно на колегите, да се въздържам от прием на течности. Първо не пиех два дни. После четири. После пет. Два пъти насила ме вкарваха в болница и ме слагаха на системи, но не можаха да прекършат волята ми да се пречистя чрез отказ от течности.

Знаете ли какво стана после? После администраторът на групата почина. Казаха, че умрял от дехидратация! Глупости! Уби го фармацевтичната мафия, масоните, рептилите и розенкройцерите.

През цялото време, докато бях член на тези групи, се чувствах отлично. Е, влязох няколко пъти в болница, веднъж в психиатрия и роднините ми се опитаха да ме убедят да си направя лоботомия. Но аз бях твърдо решен да вървя по пътя на алтернативното здраве!

И така попаднах на групата с лечебните клизми!

Това стана покрай едно прозрение. Стоях самотен на системи в Пета градска, след като бях пречистил организма си със седемдневно въздържание от течности. И тогава, докато скучаех, накичен с игли и физиологичен разтвор, видях видео на Цеци Клизмата!

Тутакси концепцията ми се промени! И започнах да членувам в групите за лечебни клизми!

Сутрин, обед, вечер, нощем – по 12 до 20 клизми на ден. Чрез клизмите лекувах не само тялото, но и душата си.

Само че точно тогава, когато бяхме на път да победим световната здравна мафия, се появиха следи от самолети по небето. И се оказа, че това са следи от кеймтрейлс. Поне така прочетох от страницата на групата „Не на химическия пневмонит“.

След това гълъбите започнаха да умират един по един. Или поне така прочетох в групата “Stop 5G”.

И така в един ден се оказа, че иде нова опасност за здравето ни. Неизвестен китайски вирус, който не може да се лекува.

Така аз започнах да търся нови съмишленици. И попаднах на група, която отвори очите ми!

Група за лечение с белина!

В групата ясно се виждаха доказателства за лечебните свойства на белината от световноизвестни учени, които обаче няма да споменавам, за да не изложа живота им на опасност.

И така започнах да пия белина.

В началото ми беше трудно. Но колко да е трудна тая белина за човек, който е пил менте ракия и уиски от цар Киро.

Белината промени всичко. Когато отпиех глътка дезинфектант, умът ми се избистряше, усещах се силен и най-важното – чист отвътре и отвън.

Влизах поне пет пъти в токсикологията в Пирогов. Но не по свое желание! Просто близките ми, които се оказаха слуги на Сорос, се опитваха да ме откажат от белината.

Но това не стана!

Аз продължих да пия белина. И така постепенно усетих, че се пристрастявам.

Днес денят ми започва с чаша топла белина. След това натрошавам няколко бисквитки от лимец в купа с белина, подсладена със стевия и билки.

На обяд хапвам супа от белина и пащърнак.

И така преминава денят ми.

Разказах ви накратко за себе си. И апелирам към вас: Пречистете се! Не вярвайте на СЗО, РЗИ и БДЖ!

Не вярвайте на тези, които се опитват да отклонят свободната ви воля!

ПрецЕняйте си и хич да не ви пука!

Знаете ли, че Бела Барток, Винченцо Белини, групата „Бйело Дугме“ и Александър Беляев са кръстени на чудодейната течност.

Да не мислите, че това е SLO4AENOS???

  Източник: offnews

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.