Бъдещето на България е във вашите ръце

Бъдещето на България е във вашите ръце
14-12-2020г.
22
Гост-автор
Днес комисията по финанси и бюджет на Общинския съвет във Варна взе решение да се предостави 1,6 млн лв безвъзмездна помощ на циганите във Варна. Споделям това поради две причини. Първо, в "морската столица" почти не са останали медии, които да осведомяват гражданите за престъпленията на управляващите - защото това решение е престъпление. И второ, за да напомня, че на изборите миналата година 92% от гласувалите във Варрна цигани дадоха своя вот за ГЕРБ и настоящия кмет Иван Портних.
Ясна ли ви е причинно-следствената връзка от събитията миналата година и днешното решение? Ако не, да ви кажа - циганите гласуват за ГЕРБ, а ГЕРБ после им дава пари за това, при това от нашия джоб, от нашите данъци. Нещо повече, така ГЕРБ си купува избиратели за изборите, които ще са само след 3 месеца и половина (колкото и да им се иска да ги отложат).
Ето защо, скъпи сънародници, излезте да гласувате на изборите догодина! Излезте масово, защото наистина ще ни станете скъпи - апатията ви ще ни излезе скъпо и прескъпо. Бъдещето на България е във вашите ръце. Ако искате ние да определяме съдбините на държавата, а не престъпници и купени от тях избиратели, при това купени с обществени, наши пари, на 28 март излезте и гласувайте! Само така ще свалим омразния режим!
 
 
Автор: Костадин Костадинов
 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.