Баце, Цацата, Каскетът – с раирани дрехи – това е последната възможност да спасим БГ

Баце, Цацата, Каскетът – с раирани дрехи – това е последната възможност да спасим БГ
09-11-2021г.
19
Гост-автор

По повод на изнесените в чували милиони /пари на данъкоплатеца/ ми се ще да направя някои пояснения.

Данъчната и осигурителната тежест в БГ е общо 43%, вкл. ДОД, здравни, пенсионни и пр. плащания, някои уж поделени между работника и работодателя, но всъщност всичко е за сметка на заплатата.

Отделно са местните данъци и такси на общините. Заедно с тях българинът със сигурност плаща над половината от доходите си за ПРЕКИ данъци и осигуровки.

Ами ония КОСВЕНИ 20% ДДС, дето всеки от нас като краен потребител заплаща за всяка една стока в магазина?

Не стана ли данъчната тежест равна на ония 70%, дето плащат горките шведи, норвежци и датчани, ама дето насреща им се дава всичко без никакви доплащания и то с най-високо качество на социалните услуги.

Хубаво е да се замислим какво получава нашенецът от държавата БГ, която му прибира повечето доходи, ЗА ДА ГИ РАЗДАВА В ЧУВАЛИ НА ПРИБЛИЖЕНИТЕ ДО ВЛАСТТА.

Боеспособна армия? Ха-ха!

Реално бореща се с престъпността полиция? Ха-ха!

Справедлива съдебна система? Ха-ха!

Ефективна бюрокрация? Ха-ха!

Достойна пенсия? Ха-ха!

Качествено образование? Ха-ха!

Добро здравеопазване? Ха-ха!

Ще умра от смях! Ако конституцията трябва да бъде променена, то трябва да е с цел премахване на нелепиците „социална държава“, „безплатно образование“, „безплатно здравеопазване“ и пр. соцтъпотии, които само дразнят хората със своята безсмисленост и СЛУЖАТ ЗА ПАРАВАН НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ.

Ако и сега прокуратурата не вземе мерки хората с чувалите да отидат на топло, където 10-15 години да ги ши.ат мангалите ЗА НАЗИДАНИЕ, то г-н Гешев ще трябва да плати цялата сметка. Щото всичко се пише и нищо не е забравено.

Ако реша да гласувам за г-н Радев, то ще е единствено заради надеждата да видя тия мутро-ченгесари при бай Ставри – строг, но справедлив. Баце, Цацата, Каскетът – с раирани дрехи – това е последната възможност да спасим БГ.

Иначе агонията ще продължи още 20-30 години, когато може да няма и кой да дръпне шалтера на една изчезнала ВЕЧЕ държава. ДОРИ НЕПОБЕДИМАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ ЩЕ Е УМРЯЛА.

  Автор: Емил Василев, фейсбук

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.