Бандитите не заслужават място в историята ни! Позорът трябва да се анихилира.

Бандитите не заслужават място в историята ни! Позорът трябва да се анихилира.
02-11-2021г.
143
Гост-автор

Главният ГЕРБопитек и бивш премиер, откакто е на мърлявата ни политическа сцена, не се е спирал да прегазва, подобно на глиган, правила, норми, закони.

За него няма приличие, възпитание и обноски. Повече от 20 години и ние, и децата и внуците ни, сме свидетели на една безпрецедентно ескалираща простотия и простащина и никой от нас не би могъл дори за миг да си представи, че тоя тип е способен на нещо по-различно, по-нормално и по-човешко. За него няма граници, няма и дъно. И днес за пореден път е така.

„Заради Радев и неговата шайка вчера и днес 400 българи загубиха живота си. Радев спокойно вече може да се нарече българоубиец.“, каза днес в Перущица бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по повод починалите от COVID-19 през изминалите две денонощия.

Да наречеш публично държавния глава, избран с гласовете на 2 млн. 200 хил. българи БЪЛГАРОУБИЕЦ, това е кощунство, лъжа, клевета и безграничен цинизъм.

Този екземпляр се упойва от собственото си невежество. Той се храни с простотията и простащината си. Лицемерието и лъжата са неговите въздух, слънце и вода! Злобата и завистта му са бездънни.

Единственото спасение за България е Главатаря на ГЕРБопитеците и неговите слуги да бъдат не изчегъртани, а направо заличени, а в учебниците по история периодите, в които шайката е била на власт, трябва да се заменят с празни полета, без текстове и без снимки.

Бандитите не заслужават място в историята ни! Позорът трябва да се анихилира. Но как ще обясним на децата и внуците си всичко това? Как?

   Автор: Любо Кольовски, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.