Балабанов: Групата на Манолова сравни Ива Митева с болонка, а сега я предлагат за премиер

Балабанов: Групата на Манолова сравни Ива Митева с болонка, а сега я предлагат за премиер
25-08-2021г.
78
Гост-автор

Позицията на партията "Има такъв народ" остава непроменена, въпреки поканите от другите парламентарни формации да се възобновят преговорите за съставяне на правителство с третия мандат. Това обяви зам.-председателят на парламентарната група на партията Ивайло Вълчев преди заседанието на групата във вторник вечерта.

"За нас още с приключването на първия мандат по начина, по който приключи, беше ясно, че при трети мандат... Аз, честно казано, за себе си не виждам логиката при първия мандат да не се подкрепи нещо, което след това ни се предлага при третия." - коментира Вълчев, цитиран от БНР.

Депутатът Станислав Балабанов уточни, че позицията остава непроменена въпреки заявките, че Ива Митева е компромисна фигура за премиер.

"Сега, виждате ли, от последните часове Мая Манолова ще прави реверанс към нас, като ни даде възможност да предложим министър-председател, което е абсурдно. От ИБГНИ не забравяйте с какво сравниха Ива Митева преди две седмици - сравниха я с порода куче, така ли беше?" - напомни народният представител.

    Източник: eurocom

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.