Байдън не е Тръмп. Едното е лошо, а другото е добро, това е положението.

Байдън не е Тръмп. Едното е лошо, а другото е добро, това е положението.
11-02-2021г.
6
Гост-автор
За социалната мрежа TikTok има достатъчно данни, които да обосноват предположението, че компанията събира, синтезира и предава информация за потребителите си на върхушката на комунистическата партия в Пекин. Затова и Доналд Тръмп поде инициатива американската операция на TikTok да бъде изкупена от американските гиганти Oracle и Walmart. Логиката на Тръмп бе, че Китай не трябва да има достъп до толкова много информация за американския народ.
Е, едно от първите неща на Джо Байдън в Овалния кабинет е да отмени цялата процедура. TikTok си остава китайски, няма проблем. Същият този Джо Байдън, чийто син е "захлебил" с милиони от Китайската комунистическа партия. Не защото има някаква експертиза, а защото е син на баща си. И така, Джо Байдън вече започна да се отплаща на Пекин.
Представете си в паралелна вселена, че един от синовете на Тръмп получава милиони от руска компания, а после Тръмп прави реверанс към VK или Yandex. Тогава либералните медии щяха да получат подуване на сливиците от крясъци и писъци. Сега си мълчат. Ама оглушително мълчат. Щото Пекин не е Москва и Байдън не е Тръмп. Едното е лошо, а другото е добро, това е положението.
Единственият стандарт на либералите е двойният стандарт. Умилително последователни са в лицемерието си.
 
   Автор: Петър Кичашкичи, фб

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.