Байдън назначи ЛГБТ активист и драг кралица в Службата по ядрена енергетика

Байдън назначи ЛГБТ активист и драг кралица  в Службата по ядрена енергетика
15-02-2022г.
157
Гост-автор
Президентът на САЩ Джо Байдън назначи за заместник-помощник секретар по отработеното гориво и отпадъците в Службата за ядрена енергия в Министерството на енергетиката Сам Бринтън. Макар и да има завършени две магистърски степени по инженерни системи и ядрени науки и инженерство в Масачузетския технологичен институт, Бринтън е известен основно като ЛГБТ+ активист, драг куин и травестит.
„Тенеси стар“ пише, че в свободното си време Бринтън обича да е „водач на кученца“ - гей сленг за мъж, който си е опитомил друг мъж и се отнася към него като към кученце - с любов и обич. В интервю за вестник „Метро уикли“ Бринтън разказва как точно се случва това: „Обучавам малките кученца на дисциплина, като раздавам награди или наказания въз основа на тяхното добро или лошо поведение.” От интервюто става ясно, че въпросните „кученца“ са всъщност възрастни мъже. Бринтън продължава: „Имам обаче проблеми, когато преминаваме от играта с кученца към правене на секс. Не, не искам да ми хленчат по същия начин и когато правим секс, защото не искам да смесвам двете неща."
Негово алтер его е Сестра Рей Ди O'Актив. Самата Сестра Рей Ди O'Актив постоянно публикува видеа, в които нарича Антъни Фаучи „светец“ и „татко Фаучи“. Бринтън пък е цитиран да казва: „Харесва ми да си представям как татко Фаучи ни гледа от високо и всеки ден пее песни на младите хора в живота си.“ Малко известен факт е, припомня „Тенеси стар“, че като директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести на САЩ през 1984 г. Фаучи обяви, по начина, по който го прави сега за модерното китайско заболяване и за генетичните експериментални субстанции, че СПИН се предава не просто при сексуален, а и при ежедневен най-обикновен контакт със заразени. Тогава това предизвика ужас в целия свят, доколкото бе изговорено от най-отговорно лице.
В една от своите многобройни публикации Сам Бринтън разказва как, докато се разхождал по рокля и на високи токчета из „Дисниленд“, съзрял малко момченце, което искало, а не знаело как, да изрази вътрешната си същност на принцеса. Бринтън веднага му се притекъл на помощ и му показал. След това момченцето радостно обявило на майка си: „Ние можем да изразим своята същност на принцеси именно тук“.
Какво още има в биографията на новия ядрен зам.-шеф в САЩ. Той е член на антихристиянското тайнство на драг кралиците „Сестрите на вечното снизхождение“, създадено, за да преборва християнските догми, и в частност да се подиграва с монахините по манастирите. Неговите членове приемат имена като „Сестра Порно“, „Сестра Ерекция“, „Сестра Копнеж по празното желание“ или „Сестра Риск от Сикстинската капела".
Друго страстно занимание на Бринтън, според „Тенеси стар“ е сексът с животни. „Едно от най-трудните неща е, когато хората питат: „Чакай, ти правиш ли секс с животни?“ Те вярват, че това е злоупотреба, че се възползвам от някой, който може да няма съзнанието на човек. Другото погрешно схващане е, че имам едва ли не някаква ужасна детска травма, която ме е подтикнала да обичам секса с животни."
Освен всичко Бринтън чете и лекции в различни университети. Например в Университета в Омаха, Небраска той е чел лекции по „Физика на Кинк“, което в материалознанието е отклонението на дислокационния ефект по неговата равнина на плъзгане. А във версията на Бринтън е представлявало той да е в рокля, стоящ над трима коленичили мъже с кожени кучешки маски на главите в стил бондаж.
---------------------------------------------
Байдън привлича ЛГБТ активист и драг кралица на високо ниво в Службата по ядрена енергетика, „Тенеси стар“, 12 февруари 2022 г.: https://tennesseestar.com/…/biden-taps-lgbtq-activist-drag…/.
   Автор: Божидар Божков, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.