Аз ли съм идиот, или вие?

Аз ли съм идиот, или вие?
27-06-2021г.
51
Гост-автор

От социалната мрежа:

"Живея в България! Мога да правя ламинат, шпакловки, мазилки и покриви! Грамотен съм, мога да мисля, пиша и осмислям какво се случва у нас. Плащам си редовно сметките и данъците. Пия умерено, пуша. Не ходя по ресторанти и не съм в състояние да харча или живея, като бял човек! Заплатата ми стига само за седмица!

Имам приятели, които в Англия изкарват моята заплата само за три дни. Карам трошаляк на 25 години и не мога да го сменя с друг. Та, питам: Защо съм беден? Питам вас, Боклуци, Политици.

Аз ли не съм производителен или съм некадърен, или вие?

Защо в чужбина някакъв, който може само да завърти една крушка на фасонката, живее като пич? Кара чисто нова кола, на лизинг и когато той изтече я сменя?

Защо бе, вашта мама и Боклуци?

Защо те обикалят света, а ние пестим цяла година за няколко дни почивка на морето?

От колко време сме в Европейския съюз и какво направихте за нас?

Защо от 2009 година заплатата ми е във фризера, а постоянно ми вдигате цените на всичко? Аз ли съм идиот, или вие?

Защо на гръцкия пенсионер пенсията е по – висока от мойта заплата, а даже си рискувам живота?

Защо ни откраднахте и миналото и бъдещето?

Защо децата ми трябва да ви плащат заемите, които откраднахте?

Докога мислите, че ще ви търпим? Последният ми въпрос е излишен! Вие изобщо не мислите! Трябва ние да помислим вместо вас!

Защо сте все едни и същи, там вътре? Мислите ли, че театърът, който играете пред всички вече до болка не ни е втръснал?

Мислите ли, че глупавите ви и манипулиращи общественото съзнание телевизии ще ви спасят накрая корумпираните и оцапани задници? Не мислите нищо за никой!

Защо в България има пенсия от 180 лева? Защо субсидиите са ви най-високи в Европа, като сте най-продажни, най-корумпирани, крадливи и полуграмотни с купени дипломи?

Защо циганки раждат по на 13 и 14 , а впоследствие вместо някой да бъде подведен под отговорност за педофилия, на същата тази циганка държавата осигурява един доста добър стандарт на живот, който директно дискриминира всяка българка и българско семейство?

А впоследствие същата тази държава я стимулира, като инкубатор за разплод, без никакви задължения, само права? Мога да питам до утре…

Глас в пустиня. Вашта мама и политически мастии!"

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.