Автоматична крава с два педала

Автоматична крава с два педала
02-03-2021г.
13
Гост-автор

Автоматичната крава дава автоматично мляко. Дава го автоматично, разбира се. 

Млякото не става за пиене, нито за готвене, нито за нищо. Обаче е мляко, защото има сертификат за такова. Законно мляко, така да се каже. В млякото има и други неща, но те са упоменати с буквата Е, за да е ясно на драгия потребител какво пие. Когато драгият потребител нахитрее (ах, този хитрец ниеден) и започне да ходи с листче с Е-та в магазина, собственикът на автоматичната крава сменя цифричките с други цифрички или със сложни наименования, с които може да разплаче старши научен сътрудник в катедрата по органична химия от БАН. Като казах БАН – от там нямат мнение. Там се занимават с наука, а не с мляко.

Автоматичната крава всъщност не е крава, а е лаборатория. 

Тя не пасе трева, а хаби ток. За нея не се грижат животновъди, а инженери и химици. Обслужва я мениджър. Ако автоматичната крава не е на печалба, се затваря и се отваря нова, с подобрени показатели. Имам предвид икономически показатели.
Млякото на автоматичната крава не е пригодено да изхранва теленца, пък било те и автоматични. То е предназначено за консуматори, които галено се наричат потребители.

Млякото от автоматични крави е широко рекламирано. В цената му е калкулирана цената на рекламната кампания, така че може да се каже, че потребителят консумира реклама. В това няма нищо незаконно но пък е доста перверзно. Само където е малко нечовешко. Но и това е наред, предвид, че живеем в такова време и трябва да свикваме с липсата на човешки неща.
    
Автоматичната крава изяде тревата на истинската крава. 

След тревата изяде и парите и живота на животновъдите. От онези старите, архаичните, които вместо автоматични животни отглеждат истински. Накрая посяга и към нашия. За да не сме нервни в тази ситуация, автоматичната крава прави ходове в правилната посока - става био. За целта се сдобива със сертификат от една лаборатория със сложно име, която е много добра в издаването на сертификати за пари.

Собствениците на автоматичната крава работят по въпроса да забранят със закон морално остарялото и дори опасно мляко от натурални крави. Пречи им на бизнеса и скоро ще успеят. После е лесно.
     А вие, докато консумирате автоматичното био мляко се притеснявате, че ще се убодете с някаква ваксина с не дотам ясно действие.
Толкова за кравите и хората. 
А двата педала ги намесвам, защото автоматичните крави се управляват от педали, бутончета, а и са задължителен елемент, предвид съвременните ни разбирания за нормално. Технологичен тренд, какво да правиш.

  Автор: Емил Йотовски  

 Източник: novini.bg

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.