Атрибутивна проекция

Атрибутивна проекция
18-01-2023г.
0
Дахер Ламот

Атрибутивна проекция.
Психолозите с този термин описват хората, които постоянно проектират свои нежелани черти, опитват се да ги прикрият, болезнено ги приемат, затова се успокояват като яростно  ги приписват тези черти на други. 
Ние тук така наричаме комсомолските събирания на либерални безделници, които постоянно се "борят" с пропагандата... чрез налагане на розов деспотизъм и "правилната" пропаганда. 
Сочат с пръст всеки с различно мнение, обвиняват го, че взима по 4000, а те взимат по 10000 или 30000.
Реват срещу Телус и Фейсбук, а по цял ден репортват чужди мнения.
Искат свобода на словото, но само за себе си, за останалите искат затвори и наказания.
Борят се с мафията и кредитните милионери, а от техните среди извират дигитални кредитни милионери и измамници, прикрити зад благотворителни организации.
Пищят по цял ден против комунизма, а лидерът на партията им тежко прикрива фамилията си и комунистическо й минало. Ех, поне един от тях да нямаше такова комунистическо минало или поне да не се държеше като комунист.
Постоянно ламтят за чужди войни, които да бъдат плащани от данъците на хората, докато те получават "дарения" от НПО-та за сервилната им работа.
Гледаш ги, почти всички жалки инфлуенсъри с интелект на гъба за миене на чинии, но иначе имат самочувствието на Илън Мъск, сякаш измислят нови технологии и светът зависи от тяхното добруване. А всичкото, което е необходимо да правят, е да реват срещу лошата империя Б, защото в момента империя А им хрантути паразитните им натури.  Или обратното, зависи в кой исторически период ги заварите. 
Какво ли щяха да правят тия без хората с различно мнение? Ревюта за неутрални дънки?
Айде спрете се поне малко. Покажете нещо друго. Поне малко от това, което твърдите че сте. То и без това няма голям избор на читави партии. При всичките тези грантове, дигитални дарения, жестока медийна подкрепа, всяка друга партия щеше да печели изборите с по 50-60%, а милите не могат да докарат и 10-15% от 35% гласували. Така е, като си взимаш инфлуенсъри, които си коментират чантите и чехлите, които си купуват.  Толкова са зле, а и останалите не са по-добре.
Айде направете още един комсомолски събор, на който да предлагате бой с камшик за всеки, който ви критикува или не повтаря вашите директиви.
 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.