Атанасов, ДСБ: Имам сигурна информация, че на кюлчетата злато в чекмеджето на Борисов е изобразен той

Атанасов, ДСБ: Имам сигурна информация, че на кюлчетата злато в чекмеджето на Борисов е изобразен той
06-11-2020г.
8
Гост-автор

На златните кюлчета, заснети в чекмеджето на Бойко Борисов, е изобразен неговия портрет. Това заяви лидерът на ДСБ Атанас Атанасов в студиото на bTV.

Той каза, че знае това от добре информиран източник, който е получил такова кюлче.

Атанасов каза също, че златните кюлчета са част от лимитирана серия, която Борисов раздавал на приближените си.

Съпредседателят на „Демократична България“ добави също, че е напълно сигурен в информацията, която му била споделена от човек, на който има доверие.

„Бойко Борисов няма чувство за срам, но в същото време се страхува от изборите. Големият проблем на правителството е, че 70% от хората не му вярват. До август здравеопазването ни се управляваше от един грамотен счетоводител“.

„В българското общество има тежко недоверие към властта и затова Бойко Борисов пипа с кадифени ръкавици. Той много добре го осъзнава и затова се крие. Наливат се пари за купуване на доверието на държавни чиновници. Красен Станчев предупреди, че с този бюджет страната може да фалира. В същото време се наливат милиарди в здравеопазването, а няма места в болниците. Тази криза е заплаха за националната ни сигурност.

Здравната криза е заплаха за националната сигурност. Президентът и премиерът трябва да свикват консултативните си съвети и там да вземат решения, коментира още Атанасов.

Президентът и премиерът са като кучето и котката. Къде е онзи съвет, който се събира при министър-председателя? Бойко Борисов основно е виновен за това. Не трябваше да му скрояват номера с триморието. Основната му цел е да не загуби парите от еврофондовете. В ДСБ разследваме 70 казуса за корупция.

Източник: Onovini.eu

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.