Атаката срещу Христина Бобокова – опит да се отклони вниманието от друга жена

Атаката срещу Христина Бобокова – опит да се отклони вниманието от друга жена
26-09-2020г.
83
Гост-автор

Разкрита е грандиозната манипулация за „госпожата“, която била снимала шкафчето на премиера с пачките евро, кюлчетата злато и пистолета, пишат медии. Втори ден, след неговото изявление в Търговище, издания на Пеевски бълват обвинения срещу конкретна жена, съпруга на известен бизнесмен, станал обект на прокурорски обвинения /Пламен Бобоков – бел. ред./.

Същият е свързван с президента Румен Радев и бизнесмена Васил Божков. Това е целта на активното мероприятие – да се насочи общественото внимание към тези хора и държавният глава да бъде обвинен, че е организирал нахлуване в личното пространство на премиера и по този начин е застрашил неговата безопасност. Това коментира пред Фрог нюз източник, еднакво близък до лицата, замесени в скандала.

Още два независими източника потвърждават, че „хубавата госпожа“ е съвсем друга жена и тя е известна на Борисов, както и на приближени от неговия кръг за игра на карти. Съпруга е на негов приятел – поне е бил такъв до неотдавна, – и за тази връзка се говори отдавна в някои среди. Известно лице е.

Целта на атаката срещу съпругата на бизнесмена Бобоков е да се отклони вниманието от съпругата на друг бизнесмен, защото ако това се разкрие, скандалът ще е огромен. Винаги се е знаело, че рано или късно сексуалните похождения на Борисов, ще му докарат огромни неприятности. Много често той е пренебрегвал всякакви задръжки, приятелства и протоколни правила, за да задоволи свои капризи по „тънката“ част.

Да, Бойко Борисов знае точно коя е дамата, която го е снимала, знае защо го е направила и че може да го изнудва. Това е мнението на източниците, които коментират фалшивия скандал, който се опитват да разпалят самият премиер и медиите от свинарника.

Според тях има голяма вероятност с този и подобни компромати лицата, използващи ДПС за лични цели, да си осигуряват подкрепата на Борисов за експертен кабинет.

Източник: onovini.eu

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.