Апокалипсис сега

Апокалипсис сега
09-09-2022г.
179
Емил Йотовски

Знам, че е срамота точно на девети септември и при умряла британска кралица (Бог да я прости) да подхващам друга тема, но това пряко ни касае.

Някак елегантно и под прагово ни вкарват новото изискване, ковид ваксини да се слагат само на вече ваксинирани.

Честито!

За пръв път в човешката история хората са разделени до това да получат някакво лечение на базата на някакво тяхно предишно решение. Още веднъж честито!

За несъобразителните ще обясня. Това е същото, като да ти кажат, че ако веднъж си отказал антибиотик, няма да имаш право на антибиотик и занапред. Дискриминация, която диференцира хората на някакъв признак, който е плод на свободен избор. И ги разделя на наши и ваши.

Кой измисли това? Политиците или лекарите?

Или може да е свирепо отмъщение на фармацевтичните концерни? Откакто съществува наука (около 500 години) Фармацията обслужва медицината, а не медицината фармацията. Дано да има някаква желязна медицинска логика, която на този етап не се вижда. Ако няма - дано бързо да я измислят, защото иначе лошо.

Но началото е дадено.

Днес ще ни разделят на принципа дали да получим здравна помощ или не. Ние няма да го усетим като някаква агресия, защото и без това не ни пука за точно тези ваксини. Но началото е дадено. Утре няма да има да имаме право на друго лечение. После на трето. Линейките ще отказват да ни посещават. А накрая, като останем под двадесет процента от общата популация, ще ни обявят за обществено опасни и ще ви преследват със закон. Законно. Утре няма да можем да отидем на работа, после ще се окаже, че няма да можем да си изтеглим парите от банката. Хич не се съмнявайте в това. Тестовият опит премина успешно. Това са факти от няма и половин година. Изпробвани са.

Посланието на това уж невинно мероприятие също е ясно и то горе-долу звучи така: „Нашата нова цивилизация ще е достъпна само за наши хора - послушните и угодни на новото общество. Покорни. От убедени в светлия път на партията… (сега партията се нарича по друг начин). Останалите, несъгласните, ще бъдат отделени, освободени от присъствие, съкратени (предполагам, че това ще са подходящите думи за бъдещия геноцид).“

Така де, тази земя и без това е пренаселена. И това ви е казано в прав текст. Новото нормално се нуждае от геноцид.

Колкото до захласнатите от радост, че това е правилно - имам новина. При вас промяната, която също ще има за цел да ви съкрати ще дойде малко по-късно.

Та така… Приятен фашизъм и се радвайте на хубавото време, новия чужд крал и новата си привилегия за експресна смяна на пола, от която според някой имате належаща нужда.

Ако чувате Вагнер на фона на приближаващи се вертолети – за вас е.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.