Анна Заркова за шефовете на службите: Дадоха неоспоримо доказателство, че принадлежат на Бойко

Анна Заркова за шефовете на службите: Дадоха неоспоримо доказателство, че принадлежат  на Бойко
20-05-2021г.
22
Гост-автор
Туй било, онуй било, ама е факт, че като се смени правителството на Борисов с правителството на Янев, шефовете на българските служби за сигурност спряха да ходят на работа - прибраха се при жените си у дома. Така те дадоха неоспоримо доказателство, че принадлежат лично на Бойко или на партията му, или Бог знае на чия друга партия или корпорация..., но тъй или инак - не принадлежат на България. Не са на държавата ни - това е ясно. Язък, че ние българските граждани им плащахме сума ти време от данъците си огромните харчове и заплати.
Освен, че не са на българската държава, тия господа - началниците на ДАНС, на ДОТИ и на разузнаването - очевидно не са и на НАТО. Напуснаха си постовете като нищо - и ни лук яли, ни лук мирисали. Язък, че цялата тая мощна организация на Северноатлантическия договор, като някоя будала ги изучи в курсове и им даде сертификати безплатно!
Те не принадлежат и на Европейския съюз за сигурност, значи. Щом така зарязаха отговорните му задачи, пратиха по дяволите цялата му стратегия за глобалните заплахи, загърбиха войните, бомбите и пожарите, дето горят на хвърлей място от границите ни и си легнаха на диваните - да чакат нови избори, та да видят евентуално ще им изнася ли новата власт, или няма да им изнася.
Малко е да се каже, че това е предателство. Това е срам - световен срам, чиято воня ще носят незаслужено и хилядите честни цивилни и офицери от службите, които са се клели да служат на родината.
Знаехме си от години, че в българската политика нищо не е толкова невероятно подло, че да не може да се случи, а и да си намери ходатаи в чужбина. Но пучът с неплатените отпуски на т.нар. "шефове на служби" окончателно ни убеди, че никое живо чудо няма да ни подмине.
 
     Автор: Анна Заркова, фейсбук

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.