Анна Заркова: На кого служат шефовете на служби, след като са спрели да ходят на работа?

Анна Заркова: На кого служат шефовете на служби, след като са спрели да ходят на работа?
25-05-2021г.
21
Гост-автор

"Без подслушване у нас нищо не става - нито оперативните дела, нито компроматите за враговете на властта, нито контролирането на немирни журналисти, магистри, министри, депутати. Интересното в тези дни е какво прави всъщност генерал Атанас Атанасов, съпредседател на "Демократична България", като пуска тези масали. Дали прави реклама на партията си, или хвърля умрялата катерица върху покрива на служебното правителство, за да започнем да бърчим носове. Надявам се, че прави нещо трето, градивно". Това каза пред БНР журналистът от вестник "Труд" Анна Заркова. 

Тя попита на кого служат сменените шефове на служби, след като са спрели да ходят на работа, когато премиерът се е сменил. 

"На кого служат? На държавата ли? Не! Вероятно служат на Бойко, на неговата партия, на някаква друга корпорация, но не и на държавата. Спирайки да ходят на работа при смяната на едното правителство с друго, показаха, че не служат и на НАТО, въпреки че са натовски служби. Зарязаха приоритетите на НАТО, глобалните заплахи, това, че на крачки от нас се води война. Пет пари не дадоха и за приоритетите на Европейския съвет за сигурност. Пуснаха си огромен неплатен отпуск", допълни журналистът в предаването "12+3".

    Източник: БНР

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.