Ангел Джамбазки: Крайно левите либерали в атака

Ангел Джамбазки: Крайно левите либерали в атака
22-02-2021г.
9
Гост-автор
Генезисът на политкоректната инквизиция по западен модел започва да прелива и в България с пълна сила, чупейки всякакъв останал здрав разум. Всичко това, разбира се, зад маската на моралната извисеност, загрижеността и толерантността. Да споделиш в национален ефир, че си несъгласен, че мъж може да е майка или да ражда става политически некоректно, уважаеми. Тоест вече всеки инакомислещ не бива да изказва свободното си мнение, защото после ще му бъде търсена отговорност и ще трябва да се извинява за думите си.
 Всеки, който застане зад запазването на семейните, традиционни ценности и дръзне да ги защитава е потенциален “обвиняем”. От там процесът е ясен. Либералните болшевики и джендър лобитата създават фалшиви скандали и използват ситуацията в опит да прокарват ултралиберални политики и да разпространяват пропагандата си, удобно замаскирана зад определения като дискриминация и равенство.
На какво ви прилича това? Защото на мен ми мирише на безпардонна джендър цензура, налагана от розовия либерализъм, която бавно пуска пипала във всички среди, включително и в университетските, за което преди месеци отново алармирахме.Това трябва да бъде спряно в зародиш преди бавно, но сигурно да ескалира до политически коректен новговор, диктат на малцинствата и налагане на мултикултурна политика. Защото инак новият модел на политкоректната реч ще осакати не само езика и свободата на словото, но ще осакати и нас като цивилизация.
 
 
Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение
    Автор: Ангел Джамбазки, фб
 
 
 
Banner

© 2022 Lentata.com | Всички права запазени.