Ангел Джамбазки: Долу ръцете от Армения

Ангел Джамбазки:  Долу ръцете от Армения
17-11-2021г.
19
Азербайджан отново нападна суверенна Армения. Само преди година Турция предостави на азербейджанската армия военна техника, която да разположи в региона на Нагорни Карабах. А днес неоосманистката лудост достигна неподозирани висоти. Това е горчивата истина, окъпана в кръв, за случващото се в момента в Армения.
 За пореден път в хилядолетната си история арменският народ е поставен на тежко изпитание и то отново от същия агресор, надничащ нагло от Анкара.
 Братският арменски народ не веднъж се е защитавал храбро, прави го и сега, но жертвите за жалост вече са налице. Време е ЕС да спре с двуличието си по отношение на политиката към турския диктатор Ердоган. Време е всички международни организации да спрат лицемерно да мълчат и да не се страхуват да говорят за това, което върши турското правителство, опитвайки се да възроди геноцидните си желания в Европа. България е получавала помощ от Армения в най-тежките си моменти, и днес, най-малкото, което можем да направим, е да изразим своята пълна подкрепа към тази страна.
 Долу ръцете от Армения!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.