America ist back.

America ist back.
22-08-2021г.
121
Гост-автор

Автор: Мила Ванг, ФБ

Както казва мой уважаван приятел, когото Фейсбук редовно блокира и от когото вземам колажа без да го споменавам, та да му спестя повторно изхвърляне от мрежата, America ist back.
 
Ето това пропускат всички инак ронещи сълзи, заради актуалните снимки от кабулското летище, хипстъри и софийски сноби по време на луксозните си морски почивки. МеToo-тата и Jesuis-тата на този свят, които намират за нормално Германия да финасира с няколко милиона годишно кaтедра за Gender Studies в Афганистан.
 
Всички американско-български левичари, които се кълняхте в Байдън, Харис и Блинкен, докато изведнъж хиляди американци се озоваха заложници на талибаните, а американският президент е във ваканция и се е скрил от обществеността.
 
Същият този президент, който изостави модерно бойно въоръжение за цяла армия, включително американски униформи за поругаване в ръцете на тези ислямистки чудовища, но затова му е виновна предишната администрация.
 
Вижте се всички поддръжници на този корумпиран и сенилен човек и опортюнистичното му и лъжещо на конвейер вице, вижте се хубаво в огледалото на плажния бар, в който си пиете мохитото.
Предлагам да стартирате във Фейсбук благотворителна кампания за Афганистан, та да можете пак тук публично да декларирате какви добродетелни, състрадателни и прозорливи хора сте!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.