Амбър Хърд е гениална.

Амбър Хърд е гениална.
06-06-2022г.
214
Гост-автор

Запознава се с Джони Деп преди десетина години, успява да го убеди да разкара тогавашната му приятелката, с която е бил 20 години, а после се омъжва за него.

Взима от него всичко, което й харесва, като например пиячка и наркотици (или поне което е останало, вероятно малко), колите и парите му, както и няколко от къщите му, където да прави оргии с Илън Мъск и Джеймс Франко, както и с други богати хора, докато Деп го няма.

А когато постоянно надрусаният и пиян Джони Деп нещо не й угоди, тя му изпонасира чаршафите на кревата, шибва му няколко тупалки, а после публично го обвинява, че я биел. Става символ на пострадалите от домашно насилие, дават й няколко милиона от парите на Джони Деп, който след като изшмърква и изпива останалата част от парите си, решава да я съди.

Съдебният процес се превръща в най-голямото зрелище, излязло от Холивуд през последните 10 години, а и вероятно за следващите 10, като се има предвид творческата импотентност, която ги е обхванала.

-----

А как отговарят мъжете на предизвикателството от страна на жените, представени от Амбър?

Чрез футболиста Жерар Пике, който последните сезони не може да уцели и една топка на терена, но затова изневерява на Шакира с майката на младок от неговия отбор.

Никаква креативност, никаква драма. После се сърдим, когато кажат, че мъжете са скучни

PS Не искам да спекулирам, но Амбър прилича на дъщеря на Урсула. Много газ има в тази история.

   Автор: Дахер Фарид, фейсбук

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.